Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Addition of monosodium glutamate can reduce the oxidative stability of lipids in pork burger patties via early-stage Maillard reaction products formation
 
 
Titel: Addition of monosodium glutamate can reduce the oxidative stability of lipids in pork burger patties via early-stage Maillard reaction products formation
Auteur: Auñon-Lopez, Arturo
Rohringer, Verena
Taranaci, Kübra
Alberdi-Cedeño, Jon
Pignitter, Marc
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland