Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Consumer perceptions of plant-based and mushroom-based jerky: A focus on texture, main ingredient and protein information, and willingness to pay
 
 
Titel: Consumer perceptions of plant-based and mushroom-based jerky: A focus on texture, main ingredient and protein information, and willingness to pay
Auteur: Chaffee, Olivia
Ardoin, Ryan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland