Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 168 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Utilizing kombucha culture for coffee fermentation and biochemical characteristic analysis
 
 
Titel: Utilizing kombucha culture for coffee fermentation and biochemical characteristic analysis
Auteur: Kim, Hayeong
Jeon, Jihyeon
Lee, Jiyeon
Song, Chaeri
Gu, Boncheol
Kim, Nahyun Mariah
Yang, Tae-hui
Oh, Sejin
Park, Soochul
Pal, Kunal
Kim, Ghahyun Jeffrey
Kim, Doman
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 168 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland