Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 165 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Use of compound specific isotope analysis approach to monitor the aging process of Italian balsamic vinegars
 
 
Titel: Use of compound specific isotope analysis approach to monitor the aging process of Italian balsamic vinegars
Auteur: Lancellotti, Lisa
D'Eusanio, Veronica
Morelli, Lorenzo
Truzzi, Eleonora
Marchetti, Andrea
Tassi, Lorenzo
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 165 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland