Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 161 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Umami and saltiness enhancements of textured pea proteins by combining protease- and glutaminase-catalyzed reactions
 
 
Titel: Umami and saltiness enhancements of textured pea proteins by combining protease- and glutaminase-catalyzed reactions
Auteur: Sakai, Kiyota
Broches, Nickolas
Okuda, Keita
Okada, Masamichi
Yamaguchi, Shotaro
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 161 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland