Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 144 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Structure-threshold relationship in food aroma molecules: Insights from S-curve method, molecular docking, and dynamics simulations
 
 
Titel: Structure-threshold relationship in food aroma molecules: Insights from S-curve method, molecular docking, and dynamics simulations
Auteur: Wang, Jingtao
Zhang, Chenglei
Qian, Jiancai
Wang, Shan
Fan, Wu
Shi, Qingzhao
Mao, Jian
Xie, Jianping
Zhang, Qidong
Chai, Guobi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 144 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland