Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the formation of aged aroma in raw Pu-erh tea during the storage through comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled to time-of-flight mass spectrometry and molecular docking
 
 
Titel: Revealing the formation of aged aroma in raw Pu-erh tea during the storage through comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled to time-of-flight mass spectrometry and molecular docking
Auteur: Ma, Bingsong
Ma, Cunqiang
Zhou, Binxing
Liu, Shujing
Zhuang, Jing
Feng, Zhihui
Yin, Junfeng
Li, Xinghui
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland