Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between breaking load and protein composition of acidic heat-induced gels prepared from the acidic precipitate of soy flour aqueous dispersions
 
 
Titel: Relationship between breaking load and protein composition of acidic heat-induced gels prepared from the acidic precipitate of soy flour aqueous dispersions
Auteur: Samoto, Masahiko
Okuzono, Ryo
Igarashi, Mako
Sakurada, Sayuri
Matsumura, Yasuki
Nakamura, Akihiro
Shibata, Masayuki
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland