Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the aroma and taste profile of soybean using novel strains for fermentation
 
 
Titel: Modulating the aroma and taste profile of soybean using novel strains for fermentation
Auteur: Chin, Xin Hui
Soh, Ryan
Chan, Geraldine
Ng, Pnelope
Thong, Aaron
Elhalis, Hosam
Yoganathan, Kanagasundaram
Chow, Yvonne
Liu, Shao Quan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland