Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cysteine addition and heat treatment on the properties and microstructure of a calcium-induced whey protein cold-set gel
 
 
Titel: Effect of cysteine addition and heat treatment on the properties and microstructure of a calcium-induced whey protein cold-set gel
Auteur: Lavoisier, Anaïs
Vilgis, Thomas A.
Aguilera, José Miguel
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 1 () nr. C pagina's 31-42
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland