Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Traditional processing and quality attributes of “kounou”, a fermented indigenous cereal-based beverage from the northern zone of Cameroon
 
 
Titel: Traditional processing and quality attributes of “kounou”, a fermented indigenous cereal-based beverage from the northern zone of Cameroon
Auteur: Bayoï, James Ronald
Ndegoue, Simon Vecha
Etoa, François-Xavier
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland