Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 52 gevonden artikelen
 
 
  The manufacturing of lactobacillus microcapsules by freezing with egg yolk: The analysis of microstructure and the preservation effect against freezing and acid treatments
 
 
Titel: The manufacturing of lactobacillus microcapsules by freezing with egg yolk: The analysis of microstructure and the preservation effect against freezing and acid treatments
Auteur: Fang, Bowen
Watanabe, Hironoshin
Isobe, Kazuhiro
Handa, Akihiro
Nakagawa, Kyuya
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland