Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Production and evaluation of probioticated mango juice using Pediococcus pentosaceus and Pediococcus acidilactici during storage at different temperature
 
 
Titel: Production and evaluation of probioticated mango juice using Pediococcus pentosaceus and Pediococcus acidilactici during storage at different temperature
Auteur: Adebayo-Tayo, Bukola Christianah
Olomitutu, Francis Oluwabunmi
Adebami, Gboyega Ebenezer
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland