Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Effects of purple flour supplementation on the fermentation kinetics, apparent viscosity, and sensory acceptance in goat milk yogurt
 
 
Titel: Effects of purple flour supplementation on the fermentation kinetics, apparent viscosity, and sensory acceptance in goat milk yogurt
Auteur: Monteiro, Nathalia Brizack
Alzate, Katherine Gutierrez
Salgado, Madian Johel Galo
Silva, Jose Givanildo da
Rosario, Iuri Lima dos Santos
Costa, Marion Pereira da
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland