Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Bridging agriculture and food: Aqueous ozone treatment optimizes wheat flour chracteristics and dough rheology to enhance bread quality in Iranian cultivars
 
 
Titel: Bridging agriculture and food: Aqueous ozone treatment optimizes wheat flour chracteristics and dough rheology to enhance bread quality in Iranian cultivars
Auteur: Bamyar, Elmira
Peighambardoust, Seyed Hadi
Ahsan Ghaziani, Mehrtash
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland