Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 138 van 151 gevonden artikelen
 
 
  The impact of autolysis times prior to salting and salt concentrations on the physicochemical and sensory characteristics of K a-pi-plaa, Thai fermented fish paste produced from beardless barb
 
 
Titel: The impact of autolysis times prior to salting and salt concentrations on the physicochemical and sensory characteristics of K a-pi-plaa, Thai fermented fish paste produced from beardless barb
Auteur: Sripokar, Pakteera
Klomklao, Sappasith
Hansen, Egon Bech
Maneerat, Suppasil
Panyo, Jarurat
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 138 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland