Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing dark chocolate production: Effect of conching time, berry by-products, and sacha inchi oil on antioxidant attributes
 
 
Titel: Optimizing dark chocolate production: Effect of conching time, berry by-products, and sacha inchi oil on antioxidant attributes
Auteur: Medina-Mendoza, Marleni
Mori-Mestanza, Diner
Iliquín-Fernández, Roberth E.
Cayo Colca, Ilse S.
Castro-Alayo, Efraín M.
Balcázar-Zumaeta, César R.
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland