Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 206 gevonden artikelen
 
 
  Functional properties of lactic acid bacteria isolated from raw goat milk and cottage cheese
 
 
Titel: Functional properties of lactic acid bacteria isolated from raw goat milk and cottage cheese
Auteur: Ikombayev, Talgat
Ospanova, Aynagul
Omarova, Akkenzhe
Horáčková, Šárka
Tuganbay, Aigerim
Kassenova, Gulmira
Zhamurova, Venera
Sharipova, Sarzhan
Suleimenova, Zhulduz
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 206 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland