Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 174 van 206 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of hyperoside and amentoflavone found in cashew leaf crude extract and potassium sorbate on inhibition of food spoilage bacteria
 
 
Titel: Synergistic effect of hyperoside and amentoflavone found in cashew leaf crude extract and potassium sorbate on inhibition of food spoilage bacteria
Auteur: Sinlapapanya, Pitima
Palamae, Suriya
Buatong, Jirayu
Saetang, Jirakrit
Zhang, Bin
Fu, Yu
Benjakul, Soottawat
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 174 van 206 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland