Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 206 gevonden artikelen
 
 
  Impact of fermentation and drying on the bioactive compounds and physicochemical properties of four cacao genotypes in Northwestern Peru
 
 
Titel: Impact of fermentation and drying on the bioactive compounds and physicochemical properties of four cacao genotypes in Northwestern Peru
Auteur: Quispe-Sanchez, Luz
Yoplac, Ives
Ix-Balam, Manuel Alejandro
Guadalupe, Grobert A.
Oliva-Cruz, Manuel
Cortez, Denny
Díaz-Valderrama, Jorge R.
Chavez, Segundo G.
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 206 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland