Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Campylobacter and Salmonella levels and chemical composition of commercial whole bird carcass pre-chiller rinses
 
 
Titel: Campylobacter and Salmonella levels and chemical composition of commercial whole bird carcass pre-chiller rinses
Auteur: Blevins, R.E.
Dittoe, D.K.
Feye, K.M.
Bench, L.
Bench, B.J.
Ricke, S.C.
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland