Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Optimization and quality attributes of novel toast breads developed based on the antistaling watermelon rind powder
 
 
Titel: Optimization and quality attributes of novel toast breads developed based on the antistaling watermelon rind powder
Auteur: Shivapour, Maryam
Yousefi, Shima
Seyedain Ardabili, Seyed Mahdi
Weisany, Weria
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland