Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of phytochemical content, antioxidant capacities and overall antioxidant potential of select culinary microgreens
 
 
Titel: Comparative evaluation of phytochemical content, antioxidant capacities and overall antioxidant potential of select culinary microgreens
Auteur: Ghoora, Manjula D.
Haldipur, Ashrita C.
Srividya, N.
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland