Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 280 gevonden artikelen
 
 
  Alternative fermentation method of cocoa beans: The use of Lactiplantibacillus plantarum subsp. p lantarum HL-15 as starter culture and valorization of cocoa pulp by-product
 
 
Titel: Alternative fermentation method of cocoa beans: The use of Lactiplantibacillus plantarum subsp. p lantarum HL-15 as starter culture and valorization of cocoa pulp by-product
Auteur: Marwati, Tri
Djaafar, Titiek Farianti
Hatmi, Retno Utami
Kobarsih, Mahargono
Indrasari, Siti Dewi
Fitrotin, Ulyatu
Fajariyah, Anna
Wibowo, Nendyo Adhi
Anantama, Marsekal Sabrang
Wikandari, Rachma
Tunjung Sari, Ariza Budi
Sutardi,
Laksono, Pandu
Widodo, Sugeng
Rahayu, Endang Sutriswati
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 280 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland