Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Investigating the surfactant-to-oil ratio, type of ripening inhibitor, and modified starch on the stability of Carum copticum essential oil nanoemulsions: Application in yoghurt drink” [J. Agric. Food Res. 16 (2024) 101207]
 
 
Titel: Corrigendum to “Investigating the surfactant-to-oil ratio, type of ripening inhibitor, and modified starch on the stability of Carum copticum essential oil nanoemulsions: Application in yoghurt drink” [J. Agric. Food Res. 16 (2024) 101207]
Auteur: Pourshamohammad, Sunoor
Amrani, Mahdiyeh
Sarabi-Aghdam, Vahideh
Abedi, Abdol-Samad
Mahmoudzadeh, Maryam
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland