Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Essential oil of black pepper (Piper nigrum) and cardamom (Amomum sublatum roxb) as a natural food preservative for plum RTS
 
 
Titel: Essential oil of black pepper (Piper nigrum) and cardamom (Amomum sublatum roxb) as a natural food preservative for plum RTS
Auteur: Sangroula, Ganga
Khatri, Sabin Bahadur
Sangroula, Pradeep
Basnet, Anil
Khadka, Nabin
Khadka, Mohit
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland