Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Effects of red kidney bean polysaccharide on the physicochemical properties of frozen dough and the resulting steamed bread quality
 
 
Titel: Effects of red kidney bean polysaccharide on the physicochemical properties of frozen dough and the resulting steamed bread quality
Auteur: Bai, Zhouya
Zhang, Yunhui
Li, Hongyan
Guo, Jinying
Zhang, Chi
Li, Xingguo
Geng, Mengyuan
Lan, Honglin
Luo, Denglin
Han, Sihai
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland