Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxypropylation for functional enhancement of sago starch: The effects of low propylene oxide concentration using response surface methodology
 
 
Titel: Hydroxypropylation for functional enhancement of sago starch: The effects of low propylene oxide concentration using response surface methodology
Auteur: Paramitasari, Derina
Musa, Musa
Putra, Okta Nama
Suparman, Suparman
Pramana, Yanuar Sigit
Elisa, Sarah
Hidayat, Taufik
Tjahjono, Agus Eko
Meidiawati, Dyah Primarini
Pudjianto, Karjawan
Supriyanti, Arni
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland