Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Blend of guar/acacia gum as a partial substitute of lecithin in white chocolate: Optimization, characterization, and shelf-life evaluation
 
 
Titel: Blend of guar/acacia gum as a partial substitute of lecithin in white chocolate: Optimization, characterization, and shelf-life evaluation
Auteur: Patel, Harshvardhan
Bains, Aarti
Tosif, Mansuri M.
Ali, Nemat
Goksen, Gulden
Dhull, Sanju Bala
Chawla, Prince
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland