Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 245 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different meat types on the in vitro digestibility of starch and protein in meat noodles
 
 
Titel: The effect of different meat types on the in vitro digestibility of starch and protein in meat noodles
Auteur: Liu, Yi
Dong, Changfeng
Wang, Pengrui
Zhang, Yue
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 245 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland