Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 185 van 245 gevonden artikelen
 
 
  Production of traditional torba yogurt using lactic acid bacteria isolated from fermented vegetables: Microbiological, physicochemical and sensory properties
 
 
Titel: Production of traditional torba yogurt using lactic acid bacteria isolated from fermented vegetables: Microbiological, physicochemical and sensory properties
Auteur: Nemati, Vaez
Hashempour-baltork, Fataneh
Mirza Alizadeh, Adel
Varzakas, Theodoros
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 185 van 245 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland