Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Nutritive value, silage fermentation characteristics, and aerobic stability of round-baled, alfalfa–grass forages ensiled at 2 moisture concentrations with or without a propionic-acid-based preservative* * Mention of trade names or commercial products in this article is solely for the purpose of providing specific information and does not imply either recommendation or endorsement by the USDA. The USDA is an equal opportunity provider and employer.
 
 
Titel: Nutritive value, silage fermentation characteristics, and aerobic stability of round-baled, alfalfa–grass forages ensiled at 2 moisture concentrations with or without a propionic-acid-based preservative* * Mention of trade names or commercial products in this article is solely for the purpose of providing specific information and does not imply either recommendation or endorsement by the USDA. The USDA is an equal opportunity provider and employer.
Auteur: Coblentz, Wayne K.
Akins, Matthew S.
Verschenen in: Applied animal science
Paginering: Jaargang 37 () nr. 2 pagina's 89-105
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Registry of Professional Animal Scientists
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland