Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effects of subzero saline chilling on broiler chilling efficiency, meat quality, and microbial safety
 
 
Titel: Effects of subzero saline chilling on broiler chilling efficiency, meat quality, and microbial safety
Auteur: Lee, H.C.
Metheny, M.M.
Viliani, S.
Bennett, D.C.
Hurley, S.
Kang, I.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 99 () nr. 10 pagina's 5158-5162
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland