Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of duck jerky: combined effects of collagen and konjac
 
 
Titel: Quality characteristics of duck jerky: combined effects of collagen and konjac
Auteur: Kim, Tae-Kyung
Kim, Hyun-Wook
Lee, Yun-Yeol
Jang, Hae Won
Kim, Young-Boong
Choi, Yun-Sang
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 99 () nr. 1 pagina's 629-636
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland