Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Molecular mechanism of high-pressure processing for improving the quality of low-salt Eucheuma spinosum chicken breast batters
 
 
Titel: Molecular mechanism of high-pressure processing for improving the quality of low-salt Eucheuma spinosum chicken breast batters
Auteur: He, Dan
Wang, Xixi
Ai, Mingyan
Kong, Yuting
Fu, Lingyun
Zheng, Baodong
Song, Hongbo
Huang, Qun
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 6 pagina's 2670-2678
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland