Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the bacterial community of braised chicken, a specialty poultry product in China
 
 
Titel: Characterization of the bacterial community of braised chicken, a specialty poultry product in China
Auteur: Liu, Deng Yong
Xiao, Xiong
Wang, Hu Hu
Zhang, Qing Yong
Zou, Yu Feng
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 2 pagina's 1055-1063
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland