Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxyl radical-induced early stage oxidation improves the foaming and emulsifying properties of ovalbumin
 
 
Titel: Hydroxyl radical-induced early stage oxidation improves the foaming and emulsifying properties of ovalbumin
Auteur: Li, Shugang
Huang, Yang
An, Fengping
Huang, Qun
Geng, Fang
Ma, Meihu
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 2 pagina's 1047-1054
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland