Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the composition and sensory characteristics of goose fatty liver obtained by overfeeding and spontaneous fattening 1
 
 
Titel: Comparison of the composition and sensory characteristics of goose fatty liver obtained by overfeeding and spontaneous fattening 1
Auteur: Fernandez, X
Lazzarotto, V
Bernadet, M-D
Manse, H
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 11 pagina's 6149-6160
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Author(s) 2019. Published by Oxford University Press on behalf of Poultry Science Association.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland