Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 108 gevonden artikelen
 
 
  The use of bioactive properties of sage preparations to improve the storage stability of low-pressure mechanically separated meat from chickens 2
 
 
Titel: The use of bioactive properties of sage preparations to improve the storage stability of low-pressure mechanically separated meat from chickens 2
Auteur: Cegiełka, A
Hać-Szymańczuk, E
Piwowarek, K
Dasiewicz, K
Słowiński, M
Wrońska, K
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 10 pagina's 5045-5053
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland