Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of neutralizing buffered peptone water for recovery of Salmonella, Campylobacter, and Enterobacteriaceae from broiler carcasses at various points along a commercial immersion chilling process with peroxyacetic acid
 
 
Titel: Efficacy of neutralizing buffered peptone water for recovery of Salmonella, Campylobacter, and Enterobacteriaceae from broiler carcasses at various points along a commercial immersion chilling process with peroxyacetic acid
Auteur: Bourassa, D.V.
Lapidus, J.L.
Kennedy-Smith, A.E.
Morey, A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 1 pagina's 393-397
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland