Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Processing conditions and endpoint temperature effects on development of pink defect without pink-generating ligands in cooked ground turkey breast
 
 
Titel: Processing conditions and endpoint temperature effects on development of pink defect without pink-generating ligands in cooked ground turkey breast
Auteur: Claus, James R.
Jeong, Jong Youn
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 2 pagina's 667-675
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland