Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oregano oil and tannic acid combinations on the quality and sensory characteristics of cooked chicken meat
 
 
Titel: Effect of oregano oil and tannic acid combinations on the quality and sensory characteristics of cooked chicken meat
Auteur: Al-Hijazeen, M.
Mendonca, A.
Lee, E.J.
Ahn, D.U.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 2 pagina's 676-683
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland