Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Descriptive texture analyses of cooked patties made of chicken breast with the woody breast condition 1 1 Mention of a product or specific equipment does not constitute a guarantee or warranty by the U.S. Department of Agriculture and does not imply its approval to the exclusion of other products that may also be suitable.
 
 
Titel: Descriptive texture analyses of cooked patties made of chicken breast with the woody breast condition 1 1 Mention of a product or specific equipment does not constitute a guarantee or warranty by the U.S. Department of Agriculture and does not imply its approval to the exclusion of other products that may also be suitable.
Auteur: Brambila, G. Sanchez
Chatterjee, Debolina
Bowker, B.
Zhuang, H.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 96 () nr. 9 pagina's 3489-3494
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland