Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Differences in textural properties of cooked caponized and broiler chicken breast meat
 
 
Titel: Differences in textural properties of cooked caponized and broiler chicken breast meat
Auteur: U-chupaj, J.
Malila, Y.
Gamonpilas, C.
Kijroongrojana, K.
Petracci, M.
Benjakul, S.
Visessanguan, W.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. 7 pagina's 2491-2500
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland