Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation and color changes of goose meat stored under vacuum and modified atmosphere conditions
 
 
Titel: Lipid oxidation and color changes of goose meat stored under vacuum and modified atmosphere conditions
Auteur: Orkusz, A.
Haraf, G.
Okruszek, A.
Wereńska-Sudnik, M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. 3 pagina's 731-737
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland