Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Physical and chemical characteristics of meat from broilers raised in 4 different rearing systems, stored under freezing for up to 12 months
 
 
Titel: Physical and chemical characteristics of meat from broilers raised in 4 different rearing systems, stored under freezing for up to 12 months
Auteur: Giampietro-Ganeco, A.
Owens, C.M.
Mello, J.L.M.
Souza, R.A.
Ferrari, F.B.
Souza, P.A.
Borba, H.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 96 () nr. 10 pagina's 3796-3804
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland