Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of apple pomace fiber and pork fat levels on quality characteristics of uncured, reduced-fat chicken sausages
 
 
Titel: Effect of apple pomace fiber and pork fat levels on quality characteristics of uncured, reduced-fat chicken sausages
Auteur: Choi, Yun-Sang
Kim, Young-Boong
Hwang, Ko-Eun
Song, Dong-Heon
Ham, Youn-Kyung
Kim, Hyun-Wook
Sung, Jung-Min
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 95 (2016) nr. 6 pagina's 1465-1471
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland