Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Vitamin C prevents the effects of high rearing temperatures on the quality of broiler thigh meat 1 1 The authors would like to thank the Fundação de Amparo a Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP, process no. 2010/15280-0) for their financial support of this study. The authors declare that they have no conflict of interest.
 
 
Titel: Vitamin C prevents the effects of high rearing temperatures on the quality of broiler thigh meat 1 1 The authors would like to thank the Fundação de Amparo a Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP, process no. 2010/15280-0) for their financial support of this study. The authors declare that they have no conflict of interest.
Auteur: Ferreira, I.B.
Matos Junior, J.B.
Sgavioli, S.
Vicentini, T.I.
Morita, V.S.
Boleli, I.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 94 (2015) nr. 5 pagina's 841-851
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland