Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Reduced functionality of PSE-like chicken breast meat batter resulting from alterations in protein conformation
 
 
Titel: Reduced functionality of PSE-like chicken breast meat batter resulting from alterations in protein conformation
Auteur: Li, K.
Zhao, Y.Y.
Kang, Z.L.
Wang, P.
Han, M.Y.
Xu, X.L.
Zhou, G.H.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 94 () nr. 1 pagina's 111-122
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland