Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and postmortem aging on protein extraction from broiler breast muscle 1 1 The use of trade, firm, or corporation names in this publication is for the information and convenience of the reader. Such use does not constitute an official endorsement or approval by the USDA or the Agricultural Research Service of any product or service to the exclusion of others that may be suitable.
 
 
Titel: Effect of pH and postmortem aging on protein extraction from broiler breast muscle 1 1 The use of trade, firm, or corporation names in this publication is for the information and convenience of the reader. Such use does not constitute an official endorsement or approval by the USDA or the Agricultural Research Service of any product or service to the exclusion of others that may be suitable.
Auteur: Eady, M.
Samuel, D.
Bowker, B.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 7 pagina's 1825-1833
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland